fbpx

Støbning af
betongulv

Ydelsen

Betonkanonen tilbyder støbning af slidlag, som passer til alle typer gulvbelægning. Typisk støbes undergulve som basis for trægulve, linoleumsgulve, epoxygulve, tæppebelagte gulve eller klinker og fliser.

Mange års erfaring

Hos Betonkanonen har vi medarbejdere med over 15 års erfaring indenfor området, da de eksekverer deres arbejde på et højt niveau.

Efterfølgende oprydning

Vi efterlader pladsen som vi har arbejdet på, akkurat som vi er ankommet. Du bliver dermed beriget med et støbelag og dertil leveret ydelser.

Placeholder

Eksperter i slidlag

Kvaliteten af undergulvet har betydning i forhold til gulvbelægningen.
Blandt andet har det en indflydelse i gulvets levetid samt styrke. Er gulvet støbt korrekt, begrænser det gennemtrængning af fugt og desuden giver det en varmeisolerende effekt. Undergulvet renses for forskellige urenheder inden slidlaget påføres. Betonblandingen til slidlaget består af cement, grus og sand. Denne slidlagsmørtel pumpes ind i rummet og afrettes, hvorefter overfladen bliver behandlet med en glittemaskine. Det støbte undergulv vil hermed fremstå ensartet på overfladen og klar til påføring af gulvbelægning.

Mange års erfaring

Arbejdet kræver erfaring for at kunne opnå det bedste resultat. Hos Betonkanonen har vi specialister inden for området, hermed ved vi hvilke faktorer der skal tages højde for.

Placeholder
Placeholder

Anmeldelser

Vi er klar til at hjælpe dig

Uforpligtende
tilbud