Støbning af
betonggulv

Kvalitet sikrer
lang levetid

Vi benytter moderne maskiner og ordenlige råvarer, for at sikre dee bedste og mest holdbare betongulve.

Stor erfaring
sikrer tryghed

Vi har over 30 års sammenlagt erfaring indenfor branchen, hvilket har givet os stor indsigt i mulighederne med beton.

Placeholder

Nyt undergulv?

Betonkanonen tilbyder støbning af undergulve, som passer til alle typer gulvbelægning, men typisk støbes undergulve som basis for trægulve, linoleumsgulve, epoxygulve eller tæppebelagte gulve. Undergulvet bliver støbt af en fast masse. Resultatet af dette er en sammenhængende plan flade, når gulvet er størknet. Herefter kan undergulvet anvendes til montering af gulvbelægning. Slidlaget pumpes ud fra vores Putzmeister maskiner, som kan pumpe op til ca. 20 etagers højde og ind hvor gulvet bliver støbt. hos Betonkanonen bestræber vi os efter den hurtigste og bedste ydelse for vores kunder. Kundens tilfredshed er yderst vigtig, derfor udfører Betonkanonen et tæt samarbejde med kunder. Arbejdet kræver erfaring for at kunne opnå det bedste resultat. Hos Betonkanonen har vi specialister inden for området, hermed ved vi hvilke faktorer der skal tages højde for.
Vi har næsten 20 års erfaring med etablering af slidlag på større byggeentrepriser over hele landet. 

Udfyld kontaktformularen med så præcise informationer som muligt. Er du i tvivl om noget, inkluderer du så meget som muligt. Så guider vi dig i mål.

1.

Indenfor 48 timer modtager du et uforpligtende tilbud. Nogle gange mangler vi informationer for at lave et godt tilbud til dig. I så fald vil vi kontakte dig om nødvendige informationer.

2.

Du accepterer tilbuddet og vi aftaler en dag hvor vi kan komme og støbe dit nye betongulv. Har du nogen spørgsmål til tilbuddet besvarer vi med glæde dem, så du er tryg.

3.

Vi er klar til at hjælpe dig

Uforpligtende
tilbud